Kijkcijfer voorspellen: Mis(s) Verkiezing

Xavi is de winnaar van Kijkcijfer voorspellen op 22 mei

De TROS zendt vanavond live de Mis(s) Verkiezing 2006 uit, waaraan twaalf gehandicapte vrouwen meedoen.

Mis(s) Verkiezing 2006 (TROS, Nederland 2, 20.30 / 22.05) – Twaalf vrouwen met een lichamelijke handicap maken vanavond in de finale van de Mis(s) Verkiezing uit wie de mooiste is en de meeste uitstraling heeft. Lucille Werner bedacht het programma en presenteert het samen met Jaap Jongbloed. Volgens Lucille heeft het veel moeite gekost om een omroep warm te maken voor het programma. “Op het moment dat het gaat om gehandicapten, deinzen mensen altijd een beetje terug“, aldus Lucille bij de AVRO. “Als je met zo’n idee van een missverkiezing komt, weten ze niet goed wat ze ermee aan moeten. Hoort daar dan een soort paralympische gevoel bij? Ik heb mijn tong echt blauw moeten lullen; het is een kwestie van doorzetten geweest.” Hoeveel kijkers gaat de eerste editie van de Mis(s) Verkiezing vanavond scoren?

Verkiezing lijsttrekker VVD (NOS, Nederland 1, 19.30 / 20.00) – Ruim een uur voor de Mis(s) Verkiezing bij de TROS zal op Nederland 1 ook een winnaar bekend gemaakt worden. Om 19.30 uur wordt namelijk bekend wie de nieuwe lijsttrekker van de VVD zal worden. Rita Verdonk, Mark Rutte en Jelleke Veenendaal maken kans op het lijsttrekkerschap. In de media is de afgelopen weken veel aandacht besteed aan de strijd tussen het drietal om het lijsttrekkerschap van de VVD. Twee weken terug werd het afsluitende debat tussen de drie kandidaten voor het VVD-lijsttrekkersschap bij Netwerk door bijna een miljoen kijkers bekeken. Vanavond opent een notaris rond 19.30 uur in een speciale uitzending een enveloppe en maakt de winnaar bekend. Deze uitzending, die door Joost Karhof gepresenteerd zal worden, komt in de plaats van het EO-programma Jong en wordt uitgezonden na Man bijt hond op Nederland 1.

  • Uitslag Mis(s) Verkiezing 2006

Tony – 1.250.000 zat met 369.000 kijkers verschil het dichtst bij het door SKO geregistreerde kijkcijfer. Mis(s) Verkiezing 2006 werd door 1.619.000 kijkers bekeken

Hans – 1.200.000
Miguel – 1.175.000
Tvmannetje – 1.150.000
Ren

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen