GoNoGo vanaf vandaag op internet

Geplaatst op wo 31 mei 2006 om 17:08Het nieuwe interactieve concept GoNoGo.nl helpt vanaf vandaag mensen die twijfelen over hun huidige baan. Via www.gonogo.nl kan iedereen een deskundig advies krijgen om zichzelf optimaal te ontplooien in de huidige baan of bij een nieuwe werkgever. Het concept zal in september worden ondersteund door een tv-programma waarin iedere week een werknemer centraal staat die niet tevreden is met zijn huidige baan.Met hulp van familie, vrienden en collega’s gaat hij op zoek naar de baan die hij altijd al heeft willen hebben. Na afloop komt hij tot de conclusie of die nieuwe baan inderdaad is wat hij wil, of dat hij toch liever bij zijn huidige baan blijft. Ook zijn baas krijgt in de uitzending de mogelijkheid om zijn werknemer te behouden en hem op andere gedachten te brengen. Het concept is ontwikkeld door mediabedrijf Advance en carrièresite Monsterboard.nl. “De uitkomst op www.gonogo.nl geeft je inzicht in de toekomst”, aldus Marc de Vries van Monsterboard. ”Werk is veel meer dan je geld verdienen. GoNoGo gaat dan ook over de belangrijkste keuzemomenten in je leven.


6 Reacties op “GoNoGo vanaf vandaag op internet”


 1. chaser

  Daar ga ik maar eens aan meedoen!

 2. Robbie

  Ooooh.. spannend!!!

 3. Kees

  wat een waardeloze site…

 4. Kwallebal

  Wel lekker tieten op die foto

 5. Sjaak

  Na het bezoeken van deze site weet ik nog steeds niet wat ik moet doen!

 6. Antoon van Belle

  Vanwaar komt de naam “KWALLEBAL ?

  Wie is “KWALLEBAL” ?

  Van Belle bezigde de naam in 1987.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.