Image Media&TV breidt uit in regio-tv

De afbeelding “http://www.bouncemedia.tv/phpwcms_tmp/thumb_preview/1_277_EzVVQXCX6e.jpg” kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.TV-producent ImageMedia&TV breidt het aantal commerciële regionale tv-zenders waarmee wordt samengewerkt ‘drastisch’ uit, alsmede het aantal programma’s. “De markt voor commerciële regio-tv is hevig in beweging“, legt een woordvoerder van de producent uit. “Grote regionale en landelijke adverteerders blijken geïnteresseerd te zijn in deze nieuwe mogelijkheid. De reden is eenvoudig. 

Regionale commerciële televisie staat veel dichter bij de inwoners van het zendgebied dan welke landelijke televisiezender ook.

ImageMedia&TV zegt aan de weg te blijven timmeren met ‘innovatieve en boeiende tv programma’s’. De zegsman noemt als voorbeeld programma’s als de nieuwe docusoaps Sterrencafé Montmartre en De Zingende Taxichauffeuse en de talkshow Negerzoenen&Jodenkoeken (foto, zie ook eerder). De televisieprogramma’s van ImageMedia&TV zijn al opgenomen in de programmering van Infothuis, Maximaal, RTV10 en Graafschap tv. Regio22 sluit ook een exclusief contract met Image Media&TV. Voor deze nieuwe regionale zender die vanaf 1 mei van start gaat in bijna geheel Noord-Holland maakt de producent dit jaar nog een aantal programma’s. Vanaf 20 mei aanstaande komt de Brabantse regiozender TV&CO er ook bij.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen