Wereldrecord voor AVRO Arbeidsvitaminen

De afbeelding http://arbeidsvitaminen.3fm.nl/data/media//db_images/original/34659.jpg kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.AVRO Arbeidsvitaminen is officieel erkend recordhouder als het gaat om het langstlopende, landelijke radioprogramma ter wereld. Het radioprogramma, dat dit jaar 60 jaar bestaat, krijgt daarmee een vermelding in het Guinness Book of World Records.

Dit record stond wereldwijd nog niet eerder op naam van een ander radioprogramma en is speciaal voor de Arbeidsvitaminen in het leven geroepen. Voor het aanvragen van het wereldrecord was volgens een woordvoerder van de AVRO een hoop papierwerk nodig.

Ook niet AVRO-gebonden getuigenverklaringen waren nodig om als recordhouder in het boek te verschijnen. Zo heeft de burgemeester van Hilversum hoogstpersoonlijk zijn getuigschrift ingediend bij het Guinness Book of World Records. Ook een vooraanstaande persoon uit de mediabranche moest bevestigen of de claim van langstlopende titel van AVRO Arbeidsvitaminen juist is. Daartoe was Radio 2 zendercordinator Kees Toering bereid.

De AVRO is erg trots op haar record. “Uit de archieven van het Guinness Book of World Records blijkt bovendien dat slechts enkele Nederlandse instellingen of personen een vermelding hebben verkregen“, aldus de woordvoerder. “Dat maakt het wereldrecord van de Arbeidsvitaminen nog unieker en spectaculairder.

Aanstaande maandag, op de Dag van de Arbeidsvitaminen zal een afgevaardigde van het Guinness Book of World Records speciaal uit Londen overvliegen om het officile certificaat aan dj Gerard Ekdom en zijn team te overhandigen. Ook burgemeester Bakker van de gemeente Hilversum zal hierbij aanwezig zijn. AVRO Arbeidsvitaminen is iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur te horen op 3FM.

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen