Britse serie ‘Secret Diary of a Callgirl’ nieuw bij RTL 5

Op het eerste gezicht leidt keurige twinti- ger Hannah (Billie Piper) een alledaags leven met een gewone baan in Londen. Althans, dat denkt haar omgeving en zelfs haar beste vriend Ben. Ze zijn in de veronderstelling dat zij ’s avonds doorwerkt in haar baan als juridische secretaresse. Niemand weet echter dat zij in de late uurtjes bijklust als de callgirl Belle de Jour. In de nieuwe RTL 5-serie ‘Secret Diary Of A Callgirl’ volgt de kijker de bizarre avonturen van het uitdagende dubbelleven dat ze leidt.

De serie is gebaseerd op het boek ‘The Intimate Adventures Of A London Call Girl’ waarin het leven van de echte Belle de Jour wordt beschreven. Zowel in Engeland als in Amerika is de serie zeer succesvol ontvangen.

In de eerste aflevering stelt Hannah, alias Belle, zichzelf voor en vertelt ze over haar werk als escortdame. Ze legt uit hoe belangrijk het is haar klanten datgeen te geven wat ze het liefst willen. Het is tevens van groot belang dat ze haar privéleven en zakelijk leven strikt gescheiden houdt. Dat blijkt wanneer ze, aan een klant waar ze nogal van gecharmeerd is, per ongeluk haar echte naam vertelt met alle gevolgen van dien.

Secret Diary of a Callgirl is vanaf maandag 22 september wekelijks te zien op RTL 5. De serie staat geprogrammeerd tussen 22.50 en 23.20 uur bij het tv-station.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen