Geen kijkcijferdrama voor Pauw & Witteman

Foto: VARADe talkshow Pauw & Witteman kampt toch niet met een groot kijkersverlies. De Stichting KijkOnderzoek rapporteerde woensdagochtend dat er dinsdagavond slechts 623.000 mensen naar het VARA- programma keken en dat zou een historisch laag aantal zijn. Nu blijkt dat er 1,1 miljoen mensen voor de buis zaten. “Helaas bleek vanochtend dat er een fout was opgetreden in de programma- registratie door SKO“, legt een woordvoerder van de VARA uit. “Het juiste kijkcijfer is 1.077.000.

Vlak nadat de kijkcijfers gepubliceerd werden, haalde RTL 5-talkshowhost Robert Jensen hard uit naar presentator Jeroen Pauw. Nu Paul Witteman is geopereerd, presenteert Pauw het programma twee weken alleen. “Dit is shocking maar maakt meteen heel veel duidelijk!“, schreef Jensen op zijn site Snafu.nl. “Jeroen Pauw is gisteravond genadeloos door de mand gevallen met Pauw en Witteman!

Jensen: “Jeroen Pauw doet het programma in zijn eentje en onmiddellijk zijn de kijkercijfers extreem superlaag. Dat moet een harde klap zijn voor Jeroen Pauw die onlangs in interviews nog trompetterde dat hij bij ‘de commerciëlen’ makkelijk een miljoen euro per jaar zou kunnen gaan verdienen! Omdat hij het waard is, omdat hij Jeroen Pauw is! Als een ding duidelijk is, is wel dat dat dus in geen miljoen jaar gaat gebeuren! ‘Jeroen Pauw alleen is het kijken niet waard’, is het oordeel van de kijkers!”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen