Gordon Ramsay donderdag in nieuwe Jensen

Foto: Kharen HillTelevisiekok Gordon Ramsay is donderdag te gast in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de talkshow Jensen! op RTL 5. Volgens het tv-station waren de opnames erg pittig. “Robert Jensen en Ramsay staan bekend om hun pittige uitspraken en houden zich dan ook niet in. De twee mannen gaan elkaar een uur lang keihard verbaal te lijf en de ene gevatte opmerking volgt de andere“, zegt een woordvoerster van het station. “Daarnaast blijft geen enkel onderwerp onbesproken.”

Volgens RTL 5 zullen er veel onderwerpen besproken worden met Ramsay. “Ramsay praat eerlijk over zijn problemen op privé en zakelijk gebied maar ook zijn plastische chirurgie is een terugkerend onderwerp in de show.”

Met Gordon Ramsay als gast zet Robert Jensen gelijk de toon voor de nieuwe reeks van zijn spraakmakende talkshow. Op geheel eigen wijze legt de presentator het vuur aan de schenen van zijn gast en maakt hij eigenzinnige tv zoals alleen hij dat kan.”

Jensen! is donderdag tussen 22.00 en 23.00 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen