Hitserie NCIS verhuist van Veronica naar SBS 6

De Amerikaanse hitserie NCIS verhuist van Veronica naar SBS 6. Vanaf 8 juli zal NCIS op de dinsdagavond samen met House een nieuwe serie-avond vormen. Dat meldt een zegsman van SBS 6 vandaag. SBS 6 verwacht met de goed bekeken serie haar dinsdagavond te versterken. “NCIS is sinds een aantal jaar te zien op Veronica en scoort daar regelmatig meer dan 700.000 kijkers“, vertelt de zegsman. “Samen met House vormt NCIS de nieuwe serie-avond op dinsdag bij SBS 6.

In NCIS moet een team van speciaal opgeleide mensen misdrijven zien op te lossen, waar marinepersoneel bij betrokken is. De elite-eenheid wordt geleid door speciaal agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Samen met zijn teamleden probeert hij elke zaak tot een goed einde te brengen waarbij een onorthodoxe werkwijze niet wordt geschuwd.

Hoofdrolspeler Mark Harmon heeft al vele Emmy Awards en Golden Globes in de wacht gesleept voor onder andere zijn optreden in de alom geprezen tv-serie The West Wing. Daarnaast is hij bekend van series als JAG en Chicago Hope. “NCIS is in de Verenigde Staten een van de best bekeken crimeseries op televisie en trekt ook in Nederland veel kijkers. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat NCIS én House de meest gewaardeerde series van Nederland zijn.”

NCIS is vanaf 8 juli iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen