Nance: ‘Gerard Joling beperkt me door zijn onkunde’

Foto: Nick van OrmondtNance vindt het een verademing zonder haar televisiecollega Gerard Joling te presenteren. Voor haar laatste programma Dancing Queen mocht ze de boel alleen aan elkaar praten. “Gerard heeft net als ik zijn beperkingen en dat beperkt mij dan eerlijk gezegd ook een beetje“, zegt Nance in Beau Monde. Hij schiet volgens Nance tekort. “Niets ten nadele van hem, maar het is voor mij best lastig als hij te pas en te onpas ergens doorheen fietst, terwijl ik net heel serieus in mijn tekst zit.

Nance presenteerde met Gerard Joling programma’s als Sterren Dansen Op Het IJs en So You Wannabe A Popstar. Het stuit Nance tegen de borst dat Joling zo los werkt. “Daar kan ik dan best kribbig om te worden. Ten onrechte trouwens, want ik kan het ook gewoon even loslaten. Maar ik wil dan te goed en te netjes mijn ding doen.

Nance weerspreekt dat ze niet door één deur kan met Gerard. Ze vindt hen zakelijk een goed team. “Kijk, je moet niet vergeten dat we door de zender bij elkaar gezet zijn. In het begin is het dan even aftasten, maar ik heb absoluut niet het idee dat we geclasht zijn. Zakelijk gezien denk ik dat Gerard en ik heel goed doorhebben dat we het als stelletje op tv heel goed doen. Never change a winning team. Dus ik kan niet wachten om weer met hem samen aan de slag te gaan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen