Daphne Bunskoek praat met VPRO

Daphne Bunskoek voert verkennende gesprekken met de VPRO voor een nieuw tv-programma. Dat heeft een woordvoerster van de VPRO donderdag bekendgemaakt aan het ANP. Volgens de zegsvrouw worden meerdere ideeeën uitgewerkt met de huidige presentatrice van de programma’s RTL Boulevard en RTL Travel Adrenaline. De zegsvrouw: “Er ligt zeker geen programmavoorstel waar Daphne Bunskoek in past. Het betreft een eventueel nieuw te ontwikkelen programma.

De VPRO vertelt dat een nieuw programma van Daphne Bunskoek in het najaar te zien zou kunnen zijn. “Als het al tot een programmavoorstel leidt, moet het nog langs de zendercoördinator en is het niet eerder dan in het najaar op televisie te zien.

Eerder deze week had Bunskoek kritiek op Boulevard, toen er een filmpje te zien was van een zoenende Georgina Verbaan. Ze vond dat dit ‘een stap te ver ging‘ en had spijt dat het was uitgezonden. Of er een relatie bestaat tussen dit voorval en de gesprekken met de VPRO is niet duidelijk.

Deze week vertelt Daphne wel met plezier te kijken de reportages van Louis Theroux over subculturen in Amerika bij de VPRO. Daphne Bunskoek: “Ik zou ook graag docu-achtige programma’s maken over onderwerpen die mij interesseren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen