Natasja Froger: ‘Geen sprake van overstap’

Foto: Nick van OrmondtNatasja Froger verwacht dat ze gewoon tv-programma’s zal blijven presenteren voor SBS 6, ondanks dat ze in 2010 de realityserie Bonje met de Buren gaat presenteren op RTL 4. Dat liet Froger donderdag weten op Radio 538. Van een overstap wil ze dan ook niet horen. “Overstappen is niet helemaal het juiste woord, hoor. Ik ben natuurlijk al twee jaar bij allebei te zien. Ik heb een beetje een veelzijdig hoofd, denk ik, waardoor ik bij meerdere zenders kan. Dat zie je natuurlijk wel vaker.

Volgens Froger zijn wel meer SBS-sterren ook bij andere zenders te zien. “Collega Hans Kraaij zit bij twee zenders en Peter R. de Vries zit in Boulevard en bij SBS 6. Dat kan gelukkig tegenwoordig. Ik ben hartstikke druk in het land met Hart in Aktie en ik ben ongelooflijk blij met de nieuwe uitdaging die ik mag gaan doen voor RTL 4.”

Ze is blij dat ze voor zowel RTL als SBS kan werken. “Ik ben natuurlijk al twee jaar zowel bij SBS als bij RTL. Ik vind Hart in Aktie nog steeds een van de mooiste programma’s van de Nederlandse televisie, maar ik had natuurlijk ook al Geen cent te makken en Helemaal Heppie bij RTL. Ik ben een onwijs gezegend mens. Ik ben blij met allebei. Ik zou ook niet kunnen kiezen.”

In haar nieuwe RTL 4-programma Bonje met de Buren bemiddelen Natasja Froger en John Williams bij burenruzies. Het lijkt volgens Froger niet op De Rijdende Rechter. “De Rijdende Rechter heeft een uitspraak die bindend is. Wij willen het oplossen door de buren weer samen door een deur te laten gaan. Bij De Rijdende Rechter praten de mensen na afloop vaak nog niet met elkaar. Hoe gaaf is het niet als je met elkaar juist dingen oplost?

Bonje met de Buren is vanaf maart 2010 te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen