The Vampire Diaries nieuw op NET 5

NET 5 gaat de Amerikaanse serie ‘The Vampire Diaries’ uitzenden. De vampier- serie zal vanaf 31 januari 2010 te zien zijn op de ‘bovennatuurlijke zondag’ van NET 5. Dat heeft het tv-station donderdag laten weten. The Vampire Diaries is gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van L.J. Smith. “The Vampire Diaries is de best bekeken show van het Amerikaanse televisienetwerk The CW, de zender die ook Gossip Girl en America’s Next Topmodel uitzendt“, vertelt een zegsvrouw.

The Vampire Diaries ging op 10 september 2009 in première op het Amerikaanse The CW. In oktober gaf The CW groen licht voor een volledig seizoen van 22 afleveringen. “De eerste aflevering van de serie zorgde voor de beste première op The CW ooit“, vertelt de woordvoerster. “The Vampire Diaries is gebaseerd op de boeken van L.J. Smith, die bestsellers zijn geworden, en past in de huidige vampierentrend waar ook de succesvolle Twilight-films en True Blood onder vallen. De serie is gecreëerd door Kevin Williamson, de man achter de Scream-trilogie en Dawson’s Creek, en is genomineerd voor een aantal People’s Choice Awards.”

De nieuwe tv-serie gaat van start met een nieuw schooljaar in het plaatsje Mystic Falls. De 17-jarige Elena (Nina Dobrev) en haar 15-jarige broertje Jeremy (Steven R. McQueen) proberen als normale tieners door het leven te gaan na de plotselinge dood van hun ouders, vier maanden eerder. Elena en haar vriendinnen zijn onder indruk van een knappe nieuwe scholier, Stefan (Paul Wesley). Elena voelt zich erg tot Stefan aangetrokken, maar hij gedraagt zich nogal vreemd. Dan duikt opeens Stefans broer Damon (Ian Somerhalder) op, die ook interesse toont in Elena. Dat is het begin van allerlei vreemde gebeurtenissen in het kleine stadje.

The Vampire Diaries is vanaf zondag 31 januari om 21.30 uur te zien bij NET 5. Vanaf deze avond wordt bovendien om 20.30 uur het vijfde seizoen van Ghost Whisperer met Jennifer Love Hewitt vervolgd. De bovennatuurlijke zondagavond van NET 5 wordt gecompleteerd door nieuwe afleveringen van Supernatural om 22.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen