Patricia Paay: ‘Gordon sponsort mij? Bullshit, Patty!’

Patricia Paay stond met haar oren te klapperen toen ze wat passages over zichzelf las in de nieuwe biografie van haar tv-collega Patty Brard. Ze schrijft regelrechte onzin. Dat laat de tv-persoonlijkheid weten in een reactie aan Story. Brard beweert in haar boek dat Paay ‘weleens boodschappengeld krijgt toegestopt van Gordon‘. “Ze heeft geluk dat Gordon nog steeds voor haar opkomt. Hij helpt haar op allerlei manieren en dat neemt me wel in voor die jongen“, schrijft ze in het boek.

Paay laat weten dat er helemaal niets klopt van deze bewering. Ze wil er niet te veel over kwijt. Het enige dat ze zegt is: “Het is bullshit! Ik heb een man die voor mij zorgt.

Dat het economisch gezien al jaren niet zo goed gaat met Paay – het plasseksfilmpje hielp ook niet erg mee – vindt Brard heel vervelend, zegt ze in haar bio. “Ik zou haar graag willen helpen, want de situatie waarin ze nu zit, gun je niemand. Zowel haar vermogen als haar reputatie is eraan en dan heeft ze ook nog fysieke problemen.”

Als geen ander weet Brard wat het is om financieel aan de grond te zitten. Kan ze niet iets doen voor Paay? “Ik zou best iets voor haar willen doen. Geen geld storten, dat heeft geen zin, bovendien zijn er nog genoeg andere oplossingen denkbaar. Maar als zij het niet wil, dan houdt het op.

Brard vindt Paay te afhoudend als het gaat om televisiewerk. “Ze zei Het Perfecte Plaatje af, omdat ze een nieuwe heup moest. Nou, ik had dat programma gedaan, desnoods op heroïne. Effe die portemonnee weer vol. Dat programma heeft mij ook echt goed gedaan.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen