Inbrekers René van der Gijp laten Televizier-ring vallen

René van der Gijp is afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een inbraak in zijn woning, maar heel erg onder de indruk is hij daar niet van. Sterker nog: hij gebruikte het maandagavond om er entertainment van te maken in Veronica Inside, waar hij de lachers op zijn hand had. Hij had de Gouden Televizier-Ring mee naar de studio genomen om een geestige anekdote te vertellen over de inbraak. Een lang verhaal kort: de inbrekers wilden de ring meenemen, maar lieten die vallen.

Van der Gijp heeft thuis een hele prijzenkast staan. “In die kast staat ook mijn Gouden Televizier-Ring en inderdaad: ik kijk en denk: godverdomme, die is weg! Gouden Televizier-Ring weg!

Een dag lang dacht Van der Gijp dat de ring weg was. “Maar nou komt hetIk ga ’s avonds naar bed met een paar whiskey’tjes op en ik loop zo en ik denk: godverdomme! Dus ik sta ergens op. Waar denk je dat ik op sta? Op die Gouden Televizier-Ring!

Ongelooflijk, aldus de voetbalanalist. “Kan je je voorstellen! Dat zijn dus twee inbrekers geweest waarvan de ene heeft gezegd: ‘Joh, pleur weg dat ding, joh! Daar hebben we niks aan!’ Dat is wel minachting naar wat wij doen, hè? Neem dan dat ding mee, weet je wel. Dan heb ik nog iets van: hé, het heeft waarde. Maar nu heeft het ook gewoon geen waarde meer!

Het is de tweede keer dat er is ingebroken bij Van der Gijp. “En ik zweer het je, Wilfred, als er één aan de deur staat die een horloge of een zonnebril nodig heeft, dan mag ‘ie ook aanbellen! Dan krijg ie van mij een zonnebrilletje! Kan mij het schelen, ik heb er zat.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen