Johan Derksen zwaargewond: voor het eerst niet in VI

Johan Derksen is van de trap gevallen en ligt in het ziekenhuis met verschillende verwondingen. Hij heeft zijn arm gebroken, breuken in zijn gezicht en een flinke hersenschudding. Dat heeft Wilfred Genee zojuist gezegd op Radio Veronica. Om deze reden zal Derksen aanstaande vrijdag voor het eerst in vijftien jaar niet aanwezig zijn bij de tv-uitzending van Veronica Inside, eerder Voetbal International en Voetbal Inside geheten. Hij wordt dan vervangen door Jan Boskamp.

Wilfred Genee vertelde het nieuws in zijn radioshow. “Ik werd vanochtend rond een uur of half negen gebeld door de eindredacteur van het tv-programma Veronica Inside en die was even daarvoor gebeld door de vrouw van Johan Derksen om te vertellen dat Johan in het ziekenhuis ligt.”

Derksen is vannacht op weg naar het toilet van de trap gevallen. “In plaats van dat hij de toiletdeur pakte, pakte hij de ruimte er naast. Daar zit een trap, steil naar beneden. Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd. Hij heeft zijn arm gebroken en zijn hele gezicht ligt in gruzelementen.”

Hij is lange tijd buiten westen geweest. “Maar op een gegeven moment is hij bijgekomen. Toen kreeg hij ook weer een klein beetje babbels, maar hij is wel onmiddellijk met de ziekenauto meegegaan. Hij ligt nu te rusten en is niet aanspreekbaar. Hij is er slecht aan toe. Behoorlijke hersenschudding er ook bij.”

Het belangrijkste is dat Johan er weer bovenop komt. Het was wel even schrikken. Het is enorm heftig, maar hij is er gelukkig nog.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen