Sportschool stuurt Patty Brard weg: ‘Naakt of weg hier!’

De sportschool HealthCity in Amstelveen heeft Patty Brard uit het bubbelbad gestuurd, omdat ze een badpak droeg. Ze mocht alleen blijven zitten als ze die uit trok. Dat vertelt de televisiediva in haar Weekend-column. Brard wilde na haar work-out genieten van de sauna en het bubbelbad, maar vaak zijn er regels die vanwege de hygiëne voorschrijven dat je volledig naakt moet. De tv-diva betreedt de sauna echter met badpak. “Bovenkant badpak omlaag en genieten maar“, legt ze uit.

Toen ze daarna in het bubbelbad ging zitten, werd ze al snel vergezeld door een verrader. “Een wat oudere, voluptueuze vrouw“, zegt ze. “De vrouw verlaat het bad. Twee minuten later komt de ’sportschoolpolitie’ met het schaamrood op de kaken ons uit het bad manen, want er was een klacht binnengekomen dat wij badkleding droegen en wij moesten toch echt bloot.

Wat een klerewijf, vindt Brard. “Die vrouw had dus de moeite genomen om uit het bad te stappen en twee etages naar beneden te lopen, om iemand naar boven te sturen om mij uit het bad te halen in mijn tijgerbadpakje van H&M.

Brard weigert naakt te gaan in de sauna na een horrorervaring in Almere. “Daar schoof een man naast ons aan en na een minuut stilte sprak hij zonder enige gêne de legendarische woorden: ’Hier heb ik nou mijn leven al van gedroomd, naakt naast Patty Brard liggen!’

De column van Patty Brard kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen