Ook Ron Brandsteder kijkt naar Temptation Island

Voor veel tv-kijkers is het een guilty pleasure: Temptation Island. De vreemdgaanshow keert vanavond terug op RTL 5 voor een gloednieuw seizoen. Rick Brandsteder praat vanaf half negen een dubbele aflevering aan elkaar en daarna is ook nog eens Temptation Talk te zien, recht tegenover Twan Huys. Wie er in elk geval voor de buis zit is de vader van de presentator: Ron Brandsteder. “Mijn ouders zitten nog net niet met popcorn en cola voor de buis“, verklapt Rick in De Telegraaf.

Ron vindt het programma geweldig, zegt Rick. “Vorig jaar mengde mijn vader zich ineens in de discussie over Tim. Ik wist niet dat hij ook zat te kijken! Ja, het land is in rep en roer. Iedereen wil meepraten bij de koffieautomaat.

Is dit programma eigenlijk niet veel te ordinair? “Ergens gaat het tegen mijn principes in. Als dit alleen maar om het genieten van andermans ellende zou draaien, zou het mij te ver gaan. Maar de koppels melden zichzelf aan om op deze manier hun relatie te testen.”

Zij doen dit vrijwillig, houd ik mezelf dan maar voor. En als ze het verknallen, dan hebben we ze ook geholpen: deze persoon is het niet voor jou.

Temptation Island is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Het Telegraaf-interview met Rick Brandsteder kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen