NPO 1 met soap over voorbereidingen The Passion

NPO 1 komt dit jaar voor het eerst met een soap over de voorbereidingen op het jaarlijkse televisiespektakel The Passion. Die is op 26, 27 en 28 maart te zien na Pauw en het late NOS Journaal; de show zelf is op 29 maart te zien. Dat hebben EO en KRO-NCRV laten weten. EO’er Renze Klamer loopt in Op weg naar The Passion mee tijdens de repetities, ontbeert ijskoude vooropnames in Amsterdam en kijkt mee bij de onthulling van de cast aan het grote publiek en bij de talkshow Jinek.

In aflevering één bereiden de artiesten, band, koorleden en crew zich muzikaal voor. Een creatieve crisis dreigt, maar wordt uiteindelijk toch overwonnen. Tijdens de koor-audities in de Bijlmer wordt de jury verrast door muzikaal talent.

In aflevering twee worden de artiesten op de voet gevolgd tijdens de vooropnames en ziet de kijker regisseur David Grifhorst aan het werk. In de laatste aflevering wordt de cast onthuld. “Het mediaspektakel vraagt veel van de castleden. Hoe slaan ze zich erdoorheen?

The Passion wordt op Witte Donderdag 29 maart live uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Radio 2. Tommie Christiaan is dit jaar de televisiejezus.

Foto: EO, KRO-NCRV

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen