Katja Schuurman zou balen van uitlekken seksfilmpje

Foto: TROSKRO-NCRV-ster Katja Schuurman zou het niet leuk vinden als er een seksfilmpje van haar uitlekt. Dat vertelt ze in een interview met de Weekend. Schuurman maakt seksfilmpjes, dus ze is niet honderd procent veilig. “Of ik dat wel eens maak? Ja, met zijn tweetjes. Als zo’n filmpje uitlekt zou ik dat niet fijn vinden. Ik ben open over mijn seksleven, maar dat betekent niet dat ik het leuk of plezierig zou vinden als iedereen mee zou kunnen kijken. Ik begrijp dat Patricia Paay er erg van baalde.

In de media is Schuurman openhartig over seksonderwerpen. Of ze dat niet gênant vindt met het oog op haar opgroeiende dochter, die dat ooit terug kan lezen? “Nee, want ik geloof niet dat ik iets slechts zeg. Iedereen moet gewoon plezier maken in de liefde en doen wat hij of zij leuk vindt. Wat de een leuk vindt, hoeft een ander niet te doen.

Overigens is Schuurman niet van de extreem seks. “Nee, ik hoef niet alles op seksgebied uit te proberen. Er zijn dingen waarvan ik denk: dat geloof ik wel.

De vader van Schuurmans dochter is Thijs Römer. Hij heeft in de media openhartige uitspraken gedaan over zijn drugsgebruik.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen