SBS 6-ster Maurice Wijnen woest op Schiphol: ‘Chaos’

SBS 6-ster Maurice Wijnen vindt dat onze luchthaven Schiphol in een korte tijd is afgezakt tot een dramatisch vliegveld. Dat laat de showbizzkenner van Shownieuws weten in een boze reactie op Twitter. Wijnen was vandaag in alle vroegte al op Schiphol, maar kon niet geloven in welke chaos hij terechtkwam. Hij stond ongelooflijk lang in de diverse wachtijen. “Onbegrijpelijk hoe Schiphol van de beste luchthaven van Europa een wachtrijchaos geworden is. Get your act together!

Schiphol moet zich schamen, vindt Wijnen. “Huilende kids die niet naar toilet mogen in rij, domme standaard antwoorden personeel. Schaam je Schiphol.

Daarop krijgt Wijnen direct een reactie van Schiphols webcare. “Hi Maurice, dat is inderdaad beschamend. We zetten nu extra floormanagers in om de reizigers te helpen. Onze excuses!

Wijnen: “Ik vraag mij als frequent flyer af hoe jullie de verwachte zomer chaos gaan opvangen, nu al weken geen merkbare verbeteringen.

Volgens Schiphol was het iets drukker dan verwacht. “We maken op basis van de voorspellingen een inschatting van het benodigde personeel. Meestal voorzien we de piekmomenten, maar met het groeiende aantal reizigers komt soms toch iedereen onvoorzien tegelijk. Vaak is het beeld dat rijen daarna ook snel weer afnemen. Neemt niet weg dat dit heel vervelend is voor de reizigers die net in zo’n rij staan.

Wijnen: “Kom op Frank, dit soort PR-praatjes daar trapt niemand meer in. Het is al jaren druk maar nu is er ineens niet genoeg personeel.

SBS 6-baas Karin de Groot, de baas van Wijnen, had recentelijk ook al een vervelende ervaring op Schiphol toen ze net terugkwam van de tv-beurs in Cannes. Daar kon de luchthaven echter niets aan doen: ze had haar paspoort laten liggen in het vliegtuig. Die is uiteindelijk overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen