‘Gelukkig geen flauwe grapjes meer in Grillmasters’

Foto: SBSHet is een goede zaak dat er geen flauwe grapjes meer zitten in Grillmasters, samen met Gênante Tanden het enige verse prime time-programma in de zomerprogrammering van RTL 4. Dat zegt jurylid Jord Althuizen in De Telegraaf. Grillmasters, vanavond weer op het scherm, is dit seizoen vernieuwd met Ruben Nicolai aan de zijde van Herman den Blijker. En de flauwe woordgrapjes van vorig seizoen zijn er niet meer bij. “De woordgrapjes zijn inderdaad gesneuveld.

Er waren vorig seizoen veel grapjes over alles wat met vlees en vuur te maken heeft. Dat is in dit tweede seizoen niet doorgezet. “Ikzelf vind dit fijner om naar te kijken en ik merk ook op de sociale media dat deze aanpak beter wordt gewaardeerd.

De focus ligt nu echt op grillen, aldus Althuizen. “Eén aflevering woordspelingen is nog wel leuk, maar je kunt ook doorslaan.

Althuizen is tevreden met Nicolai als opvolger van Martijn Krabbé. “Ik denk dat het juist een voordeel is dat we nu werken met iemand die er nauwelijks iets van af weet. Ruben stelt vragen die minder ervaren kijkers ook hebben, terwijl Martijn wellicht wat meer naar de technische aspecten keek.

Grillmasters is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Het Telegraaf-interview met Althuizen kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen