Ook Victor Reinier in tv-show Jan Smit en John Heitinga

Foto: RVDBij het nieuwe sportprogramma Voor Wie Juichen We? van Jan Smit en John Heitinga zijn ook Victor Reinier en Mario Been betrokken. Dat heeft AvroTros vandaag bekendgemaakt. In het programma gaan voetballiefhebbers Smit en Reinier met de twee oud-voetbalinternationals op zoek naar de beste vervanger van het Nederlandse elftal. “Want hoe pijnlijk het ook is dat wij met Oranje niet meedoen, toch willen we juichen tijdens het EK!“, legt de omroep uit.

De vier mannen gaan op onderzoek uit in vijf landen die zich wél gekwalificeerd hebben voor het EK in Frankrijk. Jan Smit en John Heitinga reizen af naar Duitsland, Engeland en Spanje terwijl Victor Reinier en Mario Been sfeer gaan proeven in België en Italië.

Welk land is het gezelligste voetballand, heeft de lekkerste bieren, de mooiste vrouwen, de hoogste gunfactor en, niet onbelangrijk, het beste voetbalteam? Zijn we voor de mannen uit ons buurlandje België en gunnen we de Rode Duivels die gedroomde finale? Of vergeven wij de Duitsers de verloren finale van 1974 en juichen wij hen de overwinning toe?

De eerste aflevering is op woensdag 11 mei om 20.30 uur op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen