Nieuwe tv-show De hond eruit of ik eruit! op komst

Foto: RVDHet Familiediner-producent Skyhigh TV werkt aan een nieuw tv-programma met de titel De Hond Eruit Of Ik Eruit. Hiervoor zoekt ze gezinnen die professionele hulp nodig hebben omdat de hond voor relatieproblemen en ruzies in het gezin zorgt. Dat heeft Skyhigh laten weten. De Hond Eruit Of Ik Eruit is een nieuw programma in het genre hulp-tv. “We zullen in een later stadium bekend maken wanneer en op welke zender dit programma zal worden uitgezonden“, aldus het productiehuis.

Kandidaten die mee willen doen aan het programma moeten koppels zijn of families die regelmatig ruzie hebben over de hond. “Hebben jullie conflicten over de huis- en gedragsregels voor de hond? Gehoorzaamt de hond niet iedereen even goed en levert dat een strijd op binnen jouw gezin?

Of heb je het gevoel dat jouw partner meer om de hond geeft dan om jou? Of ken je een andere familie waarbij dit speelt? Meld je dan nu aan.

Skyhigh TV is ook bekend van programma’s als De Slimste Mens, Gestalkt en Vier Handen Op Een Buik.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen