Angela Groothuizen heeft John de Mol vergeven

Angela Groothuizen heeft John de Mol vergeven voor haar abrupte exit als coach in The Voice of Holland. Dat vertelt de tv-persoonlijkheid in De Telegraaf. Groothuizen zag haar vertrek na het tweede seizoen helemaal niet aankomen. “Ik wist dat John zou gaan wisselen, maar ik had er toen absoluut niet op gerekend. Het werd bekend toen we nog bezig waren met de live shows van deel twee. Het viel rauw op mijn dak, maar ik heb hem dat allang vergeven“, vertelt de televisiediva.

De zangeres is niet boos op De Mol, zeker niet vanwege het moment waarop hij haar ontslag bekendmaakte. “Een raar moment. Hij had net gehoord dat zijn beide ouders ziek waren. Bovendien ben ik veel te Alkmaars nuchter om lang over zoiets te gaan piekeren.”

Overigens was Groothuizen nooit De Mols eerste keuze toen hij met The Voice begon. “John wilde mensen in de jury die muzikaal de talk of the town waren. Marco Borsato, Anouk, Guus Meeuwis, Alain Clark. Nou, zij wilden geen van allen. John moest echt trekken.

Daarna vroeg De Mol ook nog eens Trijntje Oosterhuis. “Zij is een vriendin, dus dat wist ik. Maar ze had twee jonge kinderen en zat midden in een theatertour, dus ook zij moest nee zeggen. Toen pas werd ik gebeld.

Groothuizen is momenteel te zien in de jury van Holland’s Got Talent.

Het Telegraaf-interview met Groothuizen kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen