Start zevende seizoen CSI met dubbele aflevering

De Amerikaanse politieserie Crime Scene Investigation gaat op maandag 27 november een nieuw, zevende seizoen in bij RTL 4. De in meer dan 200 landen uitgezonden serie start met een dubbele aflevering, getiteld ‘Built To Kill’. Deel 1 van deze aflevering wordt uitgezonden op 27 november, deel 2 volgt een week later. In Built To Kill is er waarschijnlijk sprake van opzet als een ogenschijnlijke zelfmoord in een ander licht komt te staan. Het slachtoffer wordt aan het begin aangetroffen met een pistool in zijn hand.

Maar waarschijnlijk is hij niet degene die de trekker heeft overgehaald. Ook wordt een bloemiste tijdens een voorstelling van Cirque du Soleil dood aangetroffen. De met een Grammy bekroonde zanger John Mayer is in deze eerste aflevering te zien. In een nachtclub zingt hij zijn single ‘Waiting On The World To Change’ en het lied ‘Slow Dancing In A Burning Room’. Ook acteur Danny Bonaduce levert in deze episode een bijdrage. Bonaduce, die bekend werd als Danny Partridge in de populaire tv-serie The Partridge Family, geeft gestalte aan een ex-rocker die vermoord wordt.

In de aflevering getiteld Fannysmackin van seizoen zeven speelt Kevin Federline, de aanstaande ex van Britney Spears, een gastrol. Deze episode is bij RTL 4 te zien op maandag 18 december. Vanaf de twaalfde aflevering van het nieuwe seizoen doet een nieuw karakter zijn intrede. De met een Tony Award onderscheiden acteur Liev Schreiber speelt een regelmatig in de serie terugkerende, doorgewinterde CSI-detective, die in het gehele land zijn ervaring heeft opgedaan. Crime Scene Investigation is wekelijks op maandagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen