Jack van Gelder: ‘Phillip Cocu negeert Sport1’

Jack van Gelder is zeer teleurgesteld in PSV-trainer Phillip Cocu, omdat hij dinsdagavond weigerde Sport1 te woord te staan. Dat heeft de presentator, die sinds vandaag werkt voor Sport1, gezegd op Radio 10. PSV – Manchester United werd dinsdag live uitgezonden door SBS 6 én Sport1. “Phillip Cocu werd gevraagd door zowel SBS als Sport1 om voor de wedstrijd eventjes een paar vragen te beantwoorden. Hij deed alleen SBS, want anders moest hij bij Sport1 weer dezelfde vragen beantwoorden.” 

Later werd Cocu weer gevraagd maar ook dit weigerde hij. “Dit kan toch gewoon niet, wees volwassen, wees een grote man. De ploeg heeft het gedaan en als Phillip nou ook een beetje een grote meneer wordt…”

Van Gelder trad maandag officieel uit dienst bij de NOS en wilde dinsdag al voor Sport1 de PSV-wedstrijd te kunnen verslaan, maar zijn contract ging pas vandaag in. “Dus gisteren kon ik nog niet werken, omdat het verzekeringstechnisch niet mag. Ik heb een dag meegelopen als stagiaire. Er waren nog wel wat leuke stagiaires.

Over de geruchten dat hij een programma met Frank Evenblij zou gaan maken, zei Van Gelder: “Er wordt nu in allerlei kantoren en op allerlei niveaus hierover gesproken. Ik zou er best oren naar hebben. Waar rook is, is vuur. Maar wanneer en waar het vuurtje wordt aangestoken is nog niet zeker.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen