Nieuwe MAX-ster Pauline: ‘Ik ben verfrissend’

Pauline Spiering, die sinds kort te zien is als presentatrice van MAX Geheugentrainer, krijgt ontzettend veel complimenten uit meerdere hoeken. Dat vertelt de rising star van de seniorenclub in weekblad Party. De complimentenregen begon al vòòr haar tv-debuut. “Er was iemand die zei dat ik mijn geluk eens voor de camera moest gaan beproeven. ‘Als jij binnenkomt gaan alle winden waaien’, zo kreeg ik te horen. Dat is natuurlijk wel een compliment“, vertelt de presentatrice.

Nu ze eenmaal op de buis is, zet Spiering haar beste beentje voor. En dat ziet haar omgeving. “Ik probeer zo naturel mogelijk te presenteren, ik geloof niet dat ik popi-jopi doe op tv. Maar het mag best een beetje verfrissend zijn en dat lukt wel aardig, zo hoor ik om me heen.”

Spiering denkt dat ze goed geschikt is voor tv-land. “Eén van mijn eigenschappen is dat ik nogal een flapuit ben en niet snel op mijn mondje ben gevallen. Ik ben niet verlegen en dat komt in medialand goed uit. In het dagelijks leven vertel ik misschien wel eens wat te veel, maar ik geloof dat ik voor de camera inmiddels we de goede balans heb gevonden.”

Naast presenteren, houdt Spiering zich ook bezig met hardlopen, tennissen en zingen. Of ze een multitalent is? “Die term hoor ik soms wel eens. Ik weet niet of ik het zelf zo zou noemen, maar ik vind gewoon veel dingen leuk om te doen.”

En het is natuurlijk best een compliment als men zo over je denkt.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen