Marc-Marie wil doorboeren op NPO 2

Marc-Marie Huijbregts zou het erg leuk vinden als er voortaan wordt nagepraat over Boer Zoekt Vrouw in een apart programma op NPO 2. Dat vertelde de cabaretier vrijdagavond in De Wereld Draait Door. Volgens Huijbregts zijn dergelijke programma’s er al in Engeland. “Het zou toch heel leuk kunnen met Boer Zoekt Vrouw? Dan heb je Boer Zoekt Vrouw op NPO 1 gehad. Dan is het afgelopen, zijn er vrouwen afgevallen en praat je daarmee door op NPO 2“, aldus de komediant.

Er zijn genoeg mogelijkheden, stelt hij. “Met hen kijk je stukjes terug en vraag je: ‘Maar waarom zei je dat?’ Hartstikke leuk! Ik begrijp nog steeds niet hoe wij op de NPO nog steeds niet die trend volgen.

In Engeland doen ze dat volgens Huijbregts met The Great British Bake Off, de Britse versie van Heel Holland Bakt. “De mensen die afvallen zie je dan op BBC 2 in An Extra Slice. Dat is een programma met de kruimels van wat er niet gebruikt is in de uitzending.”

Huijbregts hoopt dat de NPO dat voorbeeld volgt met Boer Zoekt Vrouw. “Dan noem je het Doorboeren of zo. Dan praat je met die mensen en laat je bloopers zien.

Tafelgast Sonja Barend vond het overigens geen goed idee. “Ik vind het op één zender al niet om aan te zien.

 

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen