Catherine en Viola herenigd in Ik Hou Van RTL

Foto: RTL

Bekende RTL-sterren van nu en vroeger vieren het 25-jarig bestaan van de zender vanavond met een speciale editie van Ik Hou Van Holland. Dat betekent ook dat rivalen Catherine Keyl en Viola Holt weer eens oog in oog met elkaar staan. “Ik weet niet wat er in de catering van de 5 Uur Show zat, maar dat heeft een verzuring teweeggebracht. Die twee vrouwen zijn ongelooflijk“, aldus Albert Verlinde, die ook aanwezig was bij de opnames van Ik Hou Van RTL met Linda de Mol.

De twee dames liggen elkaar nog steeds niet. “Nog steeds is er iets en dat krijg je er nooit meer uit. Als je samen uitnodigt, willen ze eigenlijk niet met elkaar. Je ziet dat ook onmiddellijk als ze tegenover elkaar staan.

Irene Moors merkte dat er sprake was van enige spanning. “Catherine en Viola stonden weer lekker tegenover elkaar. Dat ging niet geheel vriendelijk.

Keyl zelf klaagde nog voor de camera dat ze zich nauwelijks kon voorbereiden op de quiz over 25 jaar RTL. “Ik ben niet uitgenodigd voor het feest, ik heb het boek niet gekregen, dus hoe moet ik me voorbereiden?

De tweeënhalf uur durende show begint om 20.00 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen