Wendy van Dijk dwong presentatie Wie Ben Ik? af

Wendy van Dijk dwong de presentatie van Wie Ben Ik? af bij haar liefdespartner en RTL-baas Erland Galjaard. Dat heeft de presentatrice onthuld op 538. Van Dijk wilde de show koste wat kost aan elkaar praten en liet dat ook aan haar partner weten. “Toen Erland liet vallen dat hij Wie Ben Ik? terug ging brengen, zei ik echt meteen: ‘Eén ding: dat ga ík presenteren.’ Hij zei: ‘Huh, wil je dat?’ Toen zei ik: ‘Wil ik dat? Ja, natuurlijk! Daar ben ik begonnen. Dat móet ik gewoon‘”, zegt ze.

Ze heeft buitengewoon van de opnames genoten. “Ik vind het vooral zo leuk omdat ik daar ben begonnen als assistent. Dat was 23 jaar geleden.

Vooral Paul de Leeuw blijkt volgens Van Dijk fanatiek als teamcaptain. “Hij is zo’n fanatieke spelletjesspeler. Hij duikt in dat spel, wil winnen en is genadeloos goed. Het is meerdere keren voorgekomen dat hij het gelijk al wist.

Dan is een spel snel gespeeld. “Dat is eigenlijk helemaal niet leuk. Dan kun je zeggen: ‘Ah joh, probeer het een beetje te rekken.’ Maar hij is zo fanatiek en zegt: ‘Als ik het weet, dan zeg ik het.’

Wie Ben Ik? is vanaf zaterdag 31 augustus elke week op de buis bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen