Tooske tekent voor vijf jaar bij SBS 6

Tooske Ragas heeft een vijfjarig contract getekend bij SBS 6. De zwangere presentatrice is al vanaf het najaar te zien bij de zender. Bij SBS 6 gaat Tooske zich vooral richten op grote amusementsprogramma’s, iets waar zij volgens haar management bij de AVRO niet genoeg kans voor kreeg. De samenwerking met de AVRO is onlangs in goed overleg beëindigd.

Tooske’s aanstaande baby vormt geen belemmering voor haar carrière, vertelt de presentatrice in het Algemeen Dagblad. “Bij SBS weten ze dat ik niet alleen kom. We plannen er gewoon handig omheen“, aldus Tooske. “De opnamen van mijn nieuwe programma lopen tot half november. Aangezien ik in februari ben uitgerekend, is dat goed te doen. Sterker: veel vrouwen werken door tot zes tot acht weken voor hun bevallig. Zo bezien zit ik in een luxe-positie.

Deze week verschenen in de pers berichten dat Tooske ook de tweede reeks van Deutschland sucht den Superstar gaat presenteren. “De handtekeningen zijn nog niet gezet. De Duitse RTL weet dat ik zwanger ben en wil toch dat ik het doe. Met het risico dat ik er tijdens de live-shows tussen uit moet. Deze week hak ik de knoop door.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen