994.000 kijkers voor Big Brother kick-off


De kijkcijfers van zondag 20 augustus 2006 (SKO)

Big Brother Kick-off (Talpa, 20:30) – De kick-off van de zesde editie van Big Brother werd gisteren door 994.000 kijkers (madl: 14.8%) bekeken. De start van Big Brother profiteerde van de lead-in van De Wedstrijden, dat 2.271.000 kijkers (madl: 38.7%) trok. Het belang- rijkste verschil met voorgaande edities is volgens hoofdredacteur Hummie van der Tonnekreek (61) de ‘hardere’ lijn die ze voorstaat.

De hartelijke Big Brother van de laatste jaren is, zeg maar, even uit logeren“, aldus Van der Tonnekreek in de GPD-bladen. “Er zal geen contact mogelijk zijn met de buitenwereld, er sijpelen nagenoeg geen berichten van het thuisfront binnen. De entiteit Big Brother zal er vaak het zwijgen toe doen. Het is afgelopen met de zoete broodjes die ik in de dagboekkamer bakte met kandidaten die het moeilijk hadden. Op deze manier denken we het proces van het leren kennen van de kandidaten, die het vooral in het begin heel zwaar krijgen, sneller van de grond te krijgen.

Dancing on Ice update (RTL4, 19:56) – Om de kijker deelgenoot te maken van alle voorbereidingen op RTL 4’s familieshow Dancing On Ice brengt de zender tot en met aanstaande vrijdag dagelijks een Dancing on Ice update, in een portret van vijf minuten worden de kandidaten voorgesteld. E

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen