Wilfred doet Oprah-achtig interview met Danny Nelissen

Na het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met Lance Armstrong, komt RTL 7 met een lokale variant. Wilfred Genee heeft een interview met ex-renner Danny Nelissen opgenomen en dat gesprek komt vanavond op tv. Dat heeft de tv-zender maandag laten weten. Zenderbaas Marco Louwerens van RTL 7 is enthousiast. “Het is een stevig gesprek geworden. Al in het begin hebben Wilfred en Danny een aanvaring als het om geloofwaardigheid gaat“, zo vertelt hij.

Het interview, dat zondagavond is opgenomen, is volgens Louwerens een spannende confrontatie. “Beiden zaten elke uitzending van Tour du Jour aan tafel en ook toen kwam doping soms ter sprake. Maar Danny maakt schoon schip. Hij legt uit waarom hij doping gebruikte, wie daarbij betrokken waren van de Rabobank-ploeg en waarom hij hier nu mee naar buiten treedt.

RTL 7 zendt het vraaggesprek vanavond aansluitend op Voetbal International uit. Na afloop van het 75 minuten durende interview wordt er in de studio live nagepraat door een aantal wielerdeskundigen over de impact van de onthullingen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen