Britt Dekker wil natuurrampen verslaan

Britt Dekker zou graag een programma maken waarin ze natuurrampenopzoekt. Dat vertelt de RTL 5-presentatrice in Privé. Tijdens de opnames van haar huidige tv-show ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ in Ecuador maakte ze een overstroming mee. “Het lijkt me heel cool als je naar natuurrampen gaat, en dat je daar dan verslag van gaat doen. Het klinkt heel heftig en ik weet ook niet of ik het kan, maar het lijkt me echt kicken als je dan altijd naar natuurrampen toe gaat.

Dekker heeft een eenjarig contract bij RTL 5. Hoort daar ook een sterrengage bij? “Wat is een gage? Oh, salaris. Nou, mijn management houdt dat allemaal bij. Ik heb nu een contract bij RTL 5, dus per maand krijg ik gewoon betaald. Maar ik vind sommige dingen belangrijker dan geld. Ik heb liever een leuke tijd.

Voordat ze voor het programma Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf naar Nepal vertrok, heeft ze wel stevige contractonderhandelingen gevoerd. “Ik had wel in het contract laten vastleggen dat ik elke ochtend broodjes pindakaas wilde en ’s avonds broodjes hamburger. Nou, ik heb daar echt alles gekregen wat ik wilde.

De veelgehoorde kritiek dat Dekker een act opvoert, raakt haar. “Als ik een typetje zou spelen, dan zou ik een heel intellectueel type willen spelen en niet een heel dom typetje.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen