‘Tatjana Simic niet zichzelf op televisie’

Foto: William RuttenTatjana Simic doet zich op televisie heel anders voor, dan ze in werkelijkheid is. Dat vertelt haar verdrietige ex Peter Mijnen in Story. Het is allemaal show, stelt hij. “Ik heb een Tatjana meegemaakt buiten de camera’s en alle aandacht om. Als zij op televisie is, dan is ze gewoon een product, maar bij mij is ze altijd zichzelf geweest. Dat was een groot verschil. Als ik haar weleens op tv zag of in de belangstelling zag staan, dan dacht ik: ‘Zo ben je in het werkelijke leven helemaal niet.’

Mijnen had geen moeite met alle show rondom zijn Simic. “Ik heb er wel van geleerd dat een heleboel dingen puur show zijn. Niets is wat het lijkt. De kritiek die Tatjana in het begin in de media kreeg  van Patricia Paay en Patty Brard, was allemaal show. Ze konden vanaf het begin goed met elkaar overweg en ze zijn lief voor elkaar.

Ook Patricia en Patty doen zich volgens Mijnen anders voor. “Ik heb Patricia en Patty leren kennen als lieve vrouwen, maar ja, mensen zien alleen maar hun buitenkant. Niets is wat het lijkt in dat showbizzwereldje.

Hij baalt van de breuk. “Kennelijk heeft haar showbizzwereldje van glitter en glamour een grote invloed op haar. Het zuigt haar op. Uiteindelijk hoort ze ook thuis waar ze nu is: in de wereld van glitter en glamour.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen