Sjoerd van Ramshorst zaagt aan stoelpoten VI: ‘Hij is geweldig’

Sjoerd van Ramshorst zaagt aan de stoelpoten van Vandaag Inside. Wat niemand voor mogelijk hield, gebeurt nu alsnog: zijn Studio Fußball begint populairder te worden dan VI Oranje.

Sjoerd van Ramshorst © NOS

Het zal voor de mannen van Vandaag Inside Oranje even slikken zijn. Ze zitten dit EK Voetbal gewoon in hun reguliere studio – daar balen Wilfred Genee en René van der Gijp een beetje van – en zien nu hoe de concurrentie hun op de hielen zit. Sjoerd van Ramshorst zit met Studio Fußball op locatie in Baarn en weet de mannen van VI te overtreffen.

Megaverschil

Sjoerd heeft Wilfred en zijn kameraden gisterenavond voor de tweede keer verslagen, meldt Tina Nijkamp op haar analysekanaal. “Studio Fußball om 23.00 uur flink hoger dan Vandaag Inside Oranje.”

Ze vervolgt: “Het gebeurde al één keer eerder in de totalen, toen zat Ruben Nicolai aan tafel bij Sjoerd en Wierd bij Wilfred, maar zo groot als gisteren is het verschil niet eerder geweest. Sjoerd had Guus Hiddink, Wilfred Albert Verlinde.
De scores? 868 duizend kijkers en 46,4 procent in 25-54 jaar versus 710 duizend kijkers en 17,7 procent.”

Waar is Valentijn?

Tina denkt dat VI er ontzettend veel last van heeft dat hun kijkcijfermagneet Valentijn Driessen niet aanschuift tijdens dit EK. “Jammer voor de heren van VI dat Valentijn Driessen in Duitsland zit. Hij wordt gemist aan tafel.”

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink begrijpt de opmars van Sjoerd wel. Hij schrijft op X dat hij de presentator geweldig vindt: “Sjoerd van Ramshorst úít het juk van Studio Voetbal laat pas echt zien hoe goed hij is op tv. Gewoon een leuk programma, dat toevallig over sport gaat. En met ‘Met het mes op Tafel’ erbij: 2024 is echt zijn jaar aan het worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen