Dionne Stax’ ex-vriend verbijsterd: ‘Roddelbladen verzinnen veel!’

Sjoerd van Ramshorst heeft tijdens zijn relatie met Dionne Stax ontdekt dat roddelbladen als Privé en Story echt ongelooflijk veel uit hun duim zuigen. Dat zegt de NOS-ster in de Panorama.

Dionne Stax en Sjoerd van Ramshorst © NPO

Dionne Stax is tegenwoordig een vrij saaie tv-persoonlijkheid van Omroep MAX, maar tot een aantal jaar geleden was ze behoorlijk spraakmakend. Dan lag ze weer in bed met haar collega Sjoerd van Ramshorst, dan zat ze weer bovenop Humberto Tan. De bladen stonden er vol mee, tot grote ergernis van de betrokkenen.

‘Allemaal verzonnen!’

Het was heel vervelend, vindt Sjoerd. “Die roddelbladen verzinnen gewoon heel veel. Grote delen waren gewoon bij elkaar verzonnen”, vertelt hij in gesprek met de Panorama.

Sjoerd merkt dat die bladen ook helemaal niet aan hoor- en wederhoor doen. “Er is ook niemand van die bladen die me ooit één keer heeft gebeld om te vragen of het klopt. Niet dat ik dan antwoord had gegeven, maar dat zegt genoeg.”

Rollebollen

Het is kwalijk dat sommige dingen gewoon worden gepubliceerd zonder dat er iets gecheckt wordt, vindt Sjoerd. “Ik was toen vrijgezel, dus dan maakt het wat minder uit wat je allemaal uitspookt.”

“Maar nu ben ik getrouwd en stel dat nu naar buiten komt dat ik met Janneke of Sofietje heb lopen rollebollen, terwijl dat helemaal niet waar is, dan wordt het natuurlijk minder leuk. Ik maak me er zelf niet zo druk om, maar het lijkt me vooral niet zo leuk voor mijn omgeving.”

Instagram

Sjoerd met de opvolger van Dionne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat roddelbladen als Story en Privé betrouwbaarder zijn dan juicekanalen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen