Pijnlijk: Talpa haalt Wilfred Genee’s Veronica Offside van de buis

Talpa bevestigt dat de Wilfred Genee-show Veronica Offside na de zomer niet meer terugkeert op de buis. “We programmeren geen nieuw seizoen meer”, bevestigt het mediabedrijf.

Wilfred Genee © William Rutten

Het is voor Wilfred Genee ongelooflijk pijnlijk: werkelijk álles dat hij op televisie maakt zonder Johan Derksen en René van der Gijp flopt genadeloos. Veronica Offside kan nu aan dat rijtje worden toegevoegd. De voetbaltalkshow scoorde zó slecht dat het programma van de buis gaat; er wordt na de zomervakantie geen nieuw seizoen geprogrammeerd.

Einde van tijdperk

Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas van SBS 6, zag dit al aankomen. Zij schrijft op haar analysekanaal: “De nachtmerrie voor Wilfred Genee is uitgekomen. Veronica Offside keert niet terug op tv dit najaar. Einde oefening. Het zat er ook wel aan te komen.”

Het is sinds 1999 dat er geen sporttalkshow wordt uitgezonden door RTL of SBS, weet Tina. “Toen startte Sport Aan Tafel, de voorloper van de shows erna. Toch wel einde van een tijdperk.”

Overstappen

Veronica Offside werd tot nu toe in leven gehouden door sponsor BetCity. Tina verwacht dat zij nu overstappen op De Oranjezondag, de wél succesvolle talkshow van Hélène Hendriks.

Tina: “Het succes van De Oranjezondag betekende het einde voor Veronica Offside. Zo hard kan tv zijn.”

Eerder liet Wilfred nog op televisie weten ‘er alles aan te doen’ om Offside op de buis te houden. Dat is dus niet gelukt.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen