Gaat decor Sophie & Jeroen in de kliko? ‘Dat zou vier ton kosten’

Gaat het decor van Sophie & Jeroen in de kliko nu het programma naar de late avond verhuist en Jeroen Pauw definitief aanblijft als opvolger van Khalid Kasem? “Dat kost dan vier ton!”

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw © Annemieke van der Togt

Over vier maanden begint Sophie & Jeroen aan het nieuwe tv-seizoen als een late-night-talkshow. Het programma krijgt daardoor natuurlijk een heel andere sfeer, maar volgens Tina Nijkamp betekent dat niet dat er een nieuw decor nodig is. De oud-zenderbaas van SBS 6 zou het schandalig vinden als er tonnen gaan naar een nieuw decor.

Vier ton

Tina moedigt de publieke omroep aan om gewoon nóg een paar jaar te doen met dat decor. “Ik hoop eigenlijk wel dat ze het decor van Sophie & Jeroen hetzelfde laten, want dat decor is nog maar twee jaar oud. Ik vind het zelf ook heel mooi en het heeft ook wel een tonnetje of vier gekost”, zegt ze in de podcast Tina’s TV Update.

Ze vervolgt: “Ik zou het niet bij BnnVara, de NPO of sowieso bij 2024 passen dat al die spullen en dat hele decor bij het oud vuil wordt gegooid, om vervolgens iets nieuws te verzinnen met allemaal lichten en ontwerpen erbij. Dan gooi je weer vier ton weg. Heel duurzaam zou dat ook niet zijn.”

Titel onbekend

Hoe gaat Sophie & Jeroen straks eigenlijk heten? “De naam is nog niet bekend, maar wel zeker is dat er geen namen van hen in die titel zullen zitten, omdat dat gewoon niet zo handig is met het oog op de toekomst, omdat Jeroen Pauw natuurlijk al wel 63 jaar is.”

En Jeroen zal ook niet heel lang blijven zitten, aldus Tina. “Ik vermoed ook dat hij zich niet voor heel lang heeft laten vastleggen. Dat hij heeft gezegd: ‘Ik bekijk per seizoen of ik het verder wil doen’, want hij is natuurlijk niet voor niks gestopt met de late night talkshow. “

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Sophie & Jeroen hetzelfde decor moet houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen