Vrouw Gijp komt met update uit Bonaire: ‘Hij heeft het naar z’n zin’

Het lijkt erop dat René van der Gijp en zijn vrouw het dramatische dieptepunt van hun vakantie op Bonaire weer te boven zijn. Ze schrijft dat hij zich heel erg vermaakt: “Naar z’n zin.”

René van der Gijp © Instagram

René van der Gijp en zijn collega’s van Vandaag Inside zijn niet bepaald de tv-sterren met de meeste vakantiedagen, dus zijn huidige vakantie op Bonaire is bedoeld om even goed bij te tanken. Ze vertrokken vlak voor de jaarwisseling en waren net op tijd op het eiland om oudejaarsavond mee te pakken. Maar twee dagen geleden ging het he-le-maal mis.

Voedselvergiftiging

Tijdens hun vakantie gaan René en zijn vrouw Minouche elke dag uit eten, maar zij heeft iets opgepeuzeld wat haar echt vréselijk ziek heeft gemaakt. Die rende plotseling de hele dag van haar bed naar het toilet en andersom. Ze plaatste een dramatische story op Instagram om te melden dat ze werkelijk de hele dag opgesloten zit in haar hotelkamer.

Een ‘voedselvergiftiging’, aldus Minouche. Natuurlijk ook hartstikke vervelend voor René, maar volgens haar is het niet zo dat nu hun hele vakantie nu in het water is gevallen.

René is blij

Om te laten zien dat René zich opperbest vermaakt, heeft Minouche een foto gedeeld waarop we een lachende René zien. Zo rood als een kreeft en met een drankje in de hand. “Naar z’n zin 🤗”, schrijft ze erbij.

Hartstikke fijn allemaal. Ondertussen is Wilfred Genee, die andere megaster van VI, nog steeds op het nabij gelegen Curaçao. Hij en zijn vrouw Lili hadden gisteren een onderonsje met Edsilia Rombley, is te zien in haar stories. En wat ze nog meer aan het doen zijn? Het natuurpark van Jandino Asporaat bezoeken.

‘Connected’

Jandino heeft een of ander natuurpark geopend op het eiland, waarvoor hij legendarisch veel CO2 heeft uitgestoten; die vloog tijdens de aanleg om de haverklap voor een paar dagen naar Curaçao toe. Hoe Lili dat park vindt? Geweldig. “Connected with nature“, schrijft ze.

Het lijkt erop dat Wilfred en Lili vandaag verder een rustige dag hebben, want zij heeft haar toevlucht gezocht tot een cardio-apparaat. “Living your dreams is hard work. You might like it“, schrijft ze erbij.

Noa op Insta

En VI-talent Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol? Die doet al helemáál uitgebreid verslag van haar vakantie. Zij bevindt zich nog altijd in Thailand:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De dochter van Linda de Mol deelt ook opeens alles op Instagram. Leuk of voorspelbaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen