Monica Geuze gebasht door Angela de Jong: ‘Zij is zwaar irritant’

Monica Geuze valt niet in de smaak bij Angela de Jong. De beruchte opiniediva van het AD vindt dat ze helemaal niets toevoegt aan The Masked Singer. “Ik vind haar heel irritant.”

Angela de Jong en Monica Geuze © SBS 6, RTL 4

De RTL 4-show The Masked Singer heeft een kleine opfrisbeurt ondergaan. Waar er eerst twee BN’er-panelduo’s waren, zijn er nu vijf individuele BN’er-panelleden, waaronder nieuwkomer Monica Geuze. En daar is de opiniediva van het AD, Angela de Jong, niet bepaald enthousiast over. Sterker nog: ze kraakt haar flink af in de AD Mediapodcast.

‘Waarom Monica?!’

Op de vraag of Angela haar komst een verbetering vindt, antwoordt ze onverbiddelijk. “Wil je het echt weten? Nee. Wederom, mijn 10-jarige heeft heel de vrijdag geroepen: ‘Hoe laat begint The Masked Singer?’ Die zat klaar.”

En toen? “Die zei alleen maar: ‘Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom zijn er geen duo’s meer? Waarom is het nu één jury? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen? Waarom?'”

‘Net zo flexibel’

Manuel Venderbos, presentator van de podcast, vindt dat een beetje star. “Net zo flexibel als zijn moeder”, merkt hij cynisch op.

Collega Dennis Janssen vindt dat heel persoonlijk. “Mijn dochter van 21, die zei: ‘Ik ga kijken voor Monica Geuze.’ 21. Die kijkt dus voor Monica Geuze.”

Zwaar irritant

Tijdens haar debuut maakte Monica een pittige grap over collega-panellid Loretta Schrijver: “Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?”

Ongepast, vindt Angela. “Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd.”

De overdreven rol van de panelleden begint haar steeds meer te storen. “Ik heb wel het idee dat er een soort showtje wordt opgevoerd. Maar dat heb ik bij meer van dat soort programma’s. Het heeft me er nooit zo heel erg in de weg gezeten. Volgens mij weten ze het veel sneller dan dat ze laten blijken.”

‘Ik mis het gebep’

Al met al is het geen verbetering, besluit Angela. “Ik miste gewoon echt wel een beetje het gebep van Loretta en Carlo onderling. Buddy en Gerard. Ik herhaal de vraag van mijn dochter nog maar een keer: ‘Waarom moest in hemelsnaam Monica Geuze daarin?'”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen