Blundert RTL 4 met Monica Geuze? ‘Ze is op verkeerde plek gezet!’

Monica Geuze is door Angela de Jong hélemaal afgekraakt als het nieuwe panellid van The Masked Singer, maar ook Jordi Versteegden is kritisch. “Zij is dus echt op de verkeerde plek gezet!”

Monica Geuze © RTL

Jordi Versteegden, entertainmentdeskundige van De Telegraaf, denkt dat het best slim is dat RTL 4 ervoor heeft gekozen om Monica Geuze in het panel van The Masked Singer te zetten. Het is volgens hem gewoon een maatregel om een beetje te verjongen. Er is echter wel één grote fout gemaakt, stelt hij.

‘Zo voelt het’

De beslissing om Monica aan de zijkant van de paneltafel te zetten – ze zit voor de kijker helemaal links – is volgens Jordi een blunder. “Het is nu wel een beetje… Je hebt nu die vijf panelleden op een rij en dan zit zij helemaal aan de zijkant”, begint hij in een videorubriek van De Telegraaf.

Hij vervolgt: “Dat is een beetje alsof je net tot een familie toetreedt omdat je een relatie hebt met iemand en dat je dan aan de zijkant van de foto wordt gezet, zodat je er nog afgeknipt kan worden. Zo voelt het een beetje. Ik had haar dan in het midden gezet, zodat ze ook door die panelleden een beetje erbij betrokken raakt.”

Schoonfamilielid

Co-host Wilson Boldewijn begrijpt wat Jordi bedoelt. “Het is een beetje het schoonfamilielid dat er nog afgeknipt kan worden.”

Het is volgens Jordi ook een gemis dat je niet langer twee BN’er-teams hebt, maar vijf individuele panelleden. “Ik vind dat persoonlijk niet zo sterk. Ik vind het toch leuker als je je kan hechten aan een bepaald team. Je had twee teams en dat werkte gewoon heel erg goed.”

Felle kritiek

Wat vindt Jordi van de kritiek dat Carlo Boszhard zo fake hysterisch zou zijn? “Hij ontkent dat het fake is, maar tegelijkertijd weten we natuurlijk ook dat Carlo voor én achter de schermen een televisiemaker is, dus hij weet echt wel hoe hij dat programma op kan spicen. Hij kan dat panel echt wel een beetje opzwepen.”

Gerard Joling tot slot over de kritiek op Monica: “Kritiek is zo makkelijk. Zij is echt heel scherp, maar ook ongelooflijk lief, leuk, maar ook gezellig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maakt het uit op welke stoel Monica Geuze precies zit in The Masked Singer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen