Patty Brard steelt outfit Monica Geuze: ‘Dit is dezelfde blouse!’

Patty Brard is gisterenavond op televisie verschenen met dezelfde blouse die Monica Geuze drie dagen eerder droeg in de talkshow van Eva Jinek. “Heb je die soms van haar geleend?!”

Monica Geuze en Patty Brard © RTL, SBS

Het lijkt erop dat de inspiratie een beetje op is bij de stylistes in Hilversum. Twee vrouwen verschenen gisterenavond op televisie in een outfit die een paar avonden ervoor óók al te zien was, maar dan aan het lijf van een ándere tv-vrouw. Patty Brard droeg dezelfde blouse als Monica Geuze, en Merel Ek draafde op in hetzelfde colbertje als Hélène Hendriks.

Patty Geuze

Om te beginnen met Patty. Zij ziet er op televisie eigenlijk altijd uit als om door een ringetje te halen. Ook in Shownieuws verscheen ze gisterenavond weer op en top verzorgd, maar ditmaal zorgt haar outfit voor wat verbazing. Hoe kan het dat Patty’s stylist heeft gemist dat Monica Geuze dezelfde blouse een paar dagen eerder al droeg in de show van Eva Jinek?

Het is voor bekende vrouwen altijd een beetje gênant als ze gespot worden in dezelfde kleding, want: wie draagt de outfit het mooist? In dit geval dragen ze de roze blouse met bloemenprint met evenveel flair. Het gaat om een kledingstuk van het merk Rotate, dat online te verkrijgen is voor maar liefst 247 euro.

Eén van Patty’s volgers zegt op Instagram: “Blouse van Monica Geuze geleend? Mooi hoor 😘.”

Patty zelf: “Twinning is winning. Gewoon dezelfde smaak.”

Merel Hendriks

En dan Merel Ek, de politiek verslaggever van Hart van Nederland. Zij droeg gisterenavond aan de talkshowtafel van HLF8 exáct hetzelfde bloesje en colbertje waarmee Hélène Hendriks aan het begin van de week ook al te zien was in dezelfde talkshow.

Hélène: “Mag ik je even complimenteren, Merel? Want je ziet er goed uit.”

Merel: “Dankjewel.”

Hélène: “Nou, kijk even wat ik maandag aan had. Ik zei: ‘Dit is een leuk setje, misschien moet je dat aandoen!’”

Merel: “O, wat ben jij naar!”

Colbertje van Merel

De outfit van Merel:

Bloesje van Patty

En het bloesje van Patty:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dit een misser van de stylist van Patty Brard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen