Caroline van der Plas: ‘Martien appte me direct na Khalid & Sophie’

Caroline van der Plas heeft direct na de uitzending van Khalid & Sophie, waarin ze het presentatieduo een oorwassing gaf, contact gehad met Martien Meiland. “Hij appte me gelijk.”

Caroline van der Plas © RTL

Het is onduidelijk waarom, maar Caroline van der Plas omringt zich al een flinke periode met allerlei realitysterren van de televisie. Niet alleen John de Bever en zijn man, maar ook de Meilandjes behoren tot de posse van de BBB-politica. Gisteren zat ze in Shownieuws en kreeg ze als verrassing een videoberichtje van het viertal.

‘Oprechte politicus!’

Erica Meiland wenst Caroline veel succes. “Hé Caroline. Wat leuk, je zit bij onze collega’s van Shownieuws.”

Haar geliefde Martien Meiland: “Ja, wij willen jou heel veel succes toewensen met de hele grote groep van BBB, want het is bijna zover.”

Erica: “Ja, en je deed het zo goed afgelopen maandag bij Khalid & Sophie, hè? Hartstikke goed. Dát is wat de mensen willen zien. Een oprechte politicus!”

‘Dat ben jij!’

Oprecht is Caroline zeker, vindt ook Martien. “Precies, dat bén jij!”

Erica: “Ja, dat ben jij.”

Martien: “Dus, lieve schat, heel veel plezier, hè? En heel veel succes 22 november. We gaan duimen. Joehoe!”

Caroline reageert lachend: “Duimen? Stemmen!”

Appcontact

Caroline geeft vervolgens aan dat ze heel erg dik is met de Meilandjes. “Martien en Erica zijn ook echt vrienden van me. Dat ga ik denk ik wel doen, want dat lijkt me echt hartstikke leuk. Dat zijn ook zulke lieve mensen. Ja, echt.”

Ze vertelt dat ze direct na de veelbesproken uitzending van Khalid & Sophie, waarin ze het presentatieduo een oorwassing gaf, appcontact het met de Meilandjes. “Martien had me nog geappt maandagavond na dat fragment bij Khalid & Sophie. Van: ‘Helemaal top’, enzo. Hartstikke leuk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen