Bastiaan Ragas reageert op speculaties over zijn alcoholgebruik

Bastiaan Ragas reageert op de speculaties over zijn alcoholgebruik. De man van Tooske Ragas is door Marc-Marie Huijbregts neergezet als een soort alcoholist. Maar klopt dat ook?

Bastiaan Ragas © RTL

Samen met zijn zoon vormt Bastiaan Ragas momenteel een van de kandidatenkoppels in de RTL 4-show Race Across the World. Daar ziet hij er niet bepaald florissant uit en komediant Marc-Marie Huijbregts zinspeelt erop dat dat mede door zijn alcoholgebruik komt. “Ik heb het idee – maar goed, dat mag je natuurlijk nooit hardop zeggen – dat ie veel drinkt.”

Bastiaan reageert

Klopt het dat Bastiaan een alcoholist is? Dat laat hij in het midden, maar hij reageert wel opvallend sportief op de kritiek van Marc-Marie op zijn verwilderde uiterlijk.

Bastiaan twittert: “Lieve Marc-Marie, ik ben er ook wel van geschrokken, maar gelukkig gaat het allemaal weer een stuk beter hoor. ❤️❤️❤️ Jouw terechte complimenten aan Sem geef ik door! #cheers.”

Confrontered

Het berichtje wordt beantwoord door Marc-Marie. Hij zegt: “Lieve Bastiaan, ik geniet erg van je in ‘Race..’. Gemeend. En ook van Sem. Wat een lieve zoon heb je. En dat alcoholisme heb ik natuurlijk niet gezegd. Het lijkt me confronterend om terug te zien. Maar daar leer je alleen maar van.”

Daarop Bastiaan weer: “Het is een heerlijk sociaal spijkerbed 😉 😘 en ja ik ben een open bier euh boek!”

Boze volgers

Volgers van Bastiaan zijn wel een beetje pissig op Marc-Marie. Zo zegt Loretta: “Nooit echt fan geweest van Marc-Marie, en nu helemaal niet meer… Vind het ergens niet kunnen wat hij zegt. Alsof hij niet van een biertje of een wijntje geniet tijdens het reizen. Goed dat je het sportief oppakt.”

Sportief is Bastiaan zeker. Hij springt zelfs voor de cabaretier in de bres: “Hij bedoelt het vast niet zo 💫🍾🙏💋.”

Loretta: “Waarschijnlijk niet, maar het kwam mij wel zo een klein beetje over.”

Alcoholist

Al met al laat Bastiaan in het midden of hij nou een alcoholprobleem heeft. Volgens zijn volgers valt dat in elk geval wel mee. Marcel, die een champagnefles in zijn nickname heeft, zegt: “Nou ja zeg.. Een bloedheet land, zware reis en dan een lekker biertje drinken. Is dat ook al niet meer mogelijk?!?!?”

Ene Edwin moedigt Bastiaan zelfs aan om lekker door te drinken: “Dit soort artikeltjes spoel je weg met pils…”

Hopelijk heeft Tooske er weer een paar koud gezet.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen