Hitsige kastroddel voor het eerst in Shownieuws: Tooske R. zwijgt

De hete roddel over het kastincident op een feestje van Shownieuws heeft gisterenavond voor het eerst de uitzending van het programma gehaald. “Er gebeuren hier rare dingen!”

Tooske Ragas en Bart Ettekoven © Shownieuws

Het houdt de gemoederen al geruime tijd bezig: Shownieuws-presentatrice Airen Mylene heeft op de radio onthuld dat twee collega’s op een feestje van het programma zijn betrapt tijdens een intiem onderonsje in een kast. Ze suggereerde dat een van de twee betrokkenen een presentator van de showrubriek betreft en daar zijn er slechts vier van.

Zwijgende Tooske

Airen was er niet bij, Dyantha Brooks ontkende onmiddellijk en dat betekent dat er nog twee verdachten over zijn: Manuel V. en Tooske R. Ze hebben beiden een reputatie op dit vlak, maar Manuel Venderbos is het verdachtst: hij is ook al eens rampetampend betrapt terwijl hij vreemdging in zijn auto.

En Tooske Ragas dan? Die zwijgt hardnekkig, maar dat zou ook kunnen zijn om haar collega Manuel in bescherming te nemen. Als zij óók ontkent, dan begint de vinger immers wel héél erg één kant op te wijzen. Ook gisteren, toen de kastroddel voor het eerst ter sprake kwam tijdens de uitzending van Shownieuws, zweeg Tooske in alle talen.

Kastroddel op tv

Hoe kwam de kastroddel terecht in de Shownieuws van gisterenavond? Eén van de onderwerpen ging over een BNNVARA-presentator die een stoute film mag gaan opnemen in de directiekamer van Suzanne Kunzeler.

Shownieuws-ster Bart Ettekoven daarop: “Nou, ik zou een duizenddingendoekje meenemen als ik haar was. Ze zullen het vast hebben schoongemaakt, maar ik zou toch geen enkel risico nemen.”

Tooske: “Met zo’n lampje!!”

Rare dingen

Bart zou het doen. “Toch nog even zo’n extra natte lap eroverheen.”

Collega William Rutten grappend: “Je weet helemaal niet wat er op deze desk hier is gebeurd toen wij er niet waren!”

Dan brengt Bart lachend de kastroddel ter sprake: “Hier?! Er gebeuren hier zulke rare dingen… In kasten, heb ik gehoord. Dus ehh…”

Tooske praat er diréct overheen en daardoor houden ze het mysterie in stand. Voor alle dorstige sapdrinkers is het dus een kwestie van wachten tot een Talpa-spion hierover uit de school klapt. Spannend!

Ruzie met Airen

Overigens schijnt dat het Airen zéér kwalijk wordt genomen dat zij die kastroddel heeft verspreid. Volgens het juicekanaal Juice Channel, dat direct contact heeft met Dyantha – zij ontkende immers via dat kanaal – heeft Airen zelfs een excuusmailtje naar haar collega’s gestuurd.

Die excuses lijken in elk geval niet geaccepteerd door Patty Brard. Zij heeft publiekelijk zó hard uitgehaald naar Airen dat er nu zelfs voor wordt gepleit om haar een maand lang te schorsen bij de showrubriek.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het flauw dat Shownieuws zwijgt over de kastroddel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen