René van der Gijp stellig: ‘Gordon is niet goed, is een borderliner!’

René van der Gijp kan na het interview met Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, maar één conclusie trekken. De VI-ster denkt dat zijn SBS 6-collega een ‘borderliner’ is.

René van der Gijp en Gordon © SBS, NPO

Gordon heeft de publieke opinie over de relatiebreuk met zijn ex-verloofde Gavin Rozario flink zien kantelen. Deze Australische knul heeft een nogal schokkend interview gegeven aan de Privé, waar de SBS 6-ster niet echt lekker uit komt. Vooral de heftige stemmingswisselingen van Gordon zorgen voor verb`azing.

Borderliner

Het gaat duidelijk niet goed met Gordon, stelt René van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. “Hij is niet goed. Hij is niet goed. Gordon is niet goed. Die is niet goed. Maar daar zijn er meer van. Mijn gevleugelde uitspraak is: er lopen er meer rond dan als er vastzitten natuurlijk. Die man is een borderliner. Daar is op zich ook niks mis mee.”

Daar zijn er meer van, aldus René. “Het vervelende is altijd: als je een afwijking hebt – dat probeer ik zelf ook, omdat ik er namelijk ook nogal een paar heb – moet je er zo weinig mogelijk mensen mee lastigvallen. Dat je het voor jezelf houdt. Voor jezelf is het niet erg. Daar kun je makkelijk mee leven. Je móet ermee leven, maar dat vind ik voor velen.”

Patiënt Gordon

Johan Derksen is klaar met zijn collega. “Gordon is een patiënt.”

René: “Gordon heeft woedeaanvallen, stemmingswisselingen en al dat soort dingen.”

Tafelgast Wierd Duk: “En verlatingsangst kennelijk. Die jongen was een keer zijn telefoon vergeten in de nacht, hij was onbereikbaar en dan kijkt hij op zijn telefoon en dan staan er 300 berichtjes ofzo op.”

René: “Gordon zelf moet daarmee dealen. Ik vind om daar een ander mee lastig te vallen… Dat vind ik heel erg moeilijk.”

Wilfred Genee: “Het maakt het voor Gordon zo pijnlijk dat hij álles gelijk op Instagram zet. Je kunt ook bij jezelf denken: even rustig opbouwen.”

Frank Dane schrikt

Frank Dane schrikt er vooral van dat Gordon toch weer aan de cocaïne zou zitten, zegt hij in gesprek met Evert Santegoeds op Radio 538. “Waar ik heel erg van schrok was dat hij het toch weer over drugsgebruik had, Evert.”

Dat Gordon extreme stemmingswisselingen vertoont, is volgens de radio-dj helemaal geen nieuws. Ook RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade is niet compléét in shock. Hij zegt in de showrubriek: “We hebben ook vorige relaties van Gordon meegemaakt en daar zitten ook een aantal haken en ogen aan.”

Volgende vriendje

Aran denkt dat Gordon de hand in eigen boezem moet steken. “We hebben zelfs een rechtszaak gehad met een ex. Het is ontzettend tumultueus, er gebeurt zóveel in die relaties dat ik bijna denk: kun je dit los zien van alle andere dingen en is er een probleem waar Gordon aan moet werken?”

Hij vervolgt: “Als we het volgende vriendje krijgen en we krijgen dit wéér allemaal over ons heen, dan weet ik niet waar dit gaat eindigen.”

Tien procent waar

Wat vindt Ronald Molendijk ervan? Hij zegt in Shownieuws: “Ik hoop dat als tien procent waar is hiervan dat Gordon heel snel hulp zoekt eigenlijk. Ik mocht voor dit programma werken voor Boulevard en daar kwam de naam Gordon ook heel vaak voorbij. Dan denk ik: als je dat op een rijtje zet hoe het allemaal gaat…”

Hij besluit: “Ik ken werkelijk niemand die zoveel shit meemaakt en zoveel reuring in zijn leven heeft. Ik gun iedereen het beste. Zoek hulp, denk ik.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen