Marc-Marie Huijbregts vreest dat Bastiaan Ragas een alcoholist is

Marc-Marie Huijbregts heeft een donkerbruin vermoeden dat Bastiaan Ragas een stiekeme alcoholist is. Hij vindt dat de man van Tooske Ragas er érg slecht uitziet in Race Across the World.

Bastiaan Ragas en Marc-Marie Huijbregts © RTL

Bastiaan Ragas en zijn zoon vormen een van de kandidatenduo’s in Race Across the World, het RTL 4-programma waarin bekende koppels met beperkte middelen door Latijns-Amerika reizen. Het valt veel kijkers op dat Bastiaan zich vaak nogal onredelijk gedraagt tegen zijn zoon en er bovendien nogal verwilderd bij loopt.

Biertje voor Bas

Eén van de kijkers van het programma is Marc-Marie Huijbregts en hij deelt de zorgen. “Die Bastiaan Ragas… Als die toch zichzelf terugziet, die moet toch denken van…”, zegt hij in zijn podcast ‘Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang‘.

Collega Jan Uriot, de sterjournalist van Privé, daarop: “Het begint al in aflevering één dat hij een biertje moet hebben.”

Marc-Marie: “Ooo, verschrikkelijk.”

Jan: “Daar word ik helemaal beroerd van.”

‘Hoe duur is de pils?’

Marc-Marie ergert zich eraan. “Hij zegt in elk land: ‘Hoe duur is hier het bier?’ Ja, als dat je eerste vraag is als je een land binnenkomt… En dan die zielige zoon van hem. Die probeert het de hele tijd goed te doen en hij zegt dan de hele tijd: ‘Even rustig, even rustig. Nee, nee, nee, nee. Ik ben nou aan het praten!’”

Hij vervolgt: “Echt dat je denkt: zeg Bastiaan, ga jezelf eens schamen gewoon. Die moet zich echt wel doodschamen als hij dit allemaal van zichzelf terugziet, toch?”

Clichétegeltjes

Marc-Marie denkt dat Bastiaan zich ernstig overschat. “En dan durft hij ook nog te zeggen van: ‘Ja, dan probeer ik hem wat dingetjes te leren.’”

Jan: “Nou, hij leert van zo’n zoon inderdaad, ja.”

Marc-Marie: “Nou, verschrikkelijk.”

Jan: “Die jongen is heel wijs. Die is wijzer dan zijn vader eigenlijk.”

Marc-Marie: “Hij zit ook nog vol met van die clichétegeltjes die hij ingeslikt heeft, dus daar komt elke keer weer zo’n tegeltje uit, en dan staat die jongen ernaast een beetje te lachen van: laat hem maar gaan.”

Alcoholist

Dan wijst Jan op het zorgwekkende uiterlijk van Bastiaan. “Wat is er met hem gebeurd? Ik ga niet iets lelijks zeggen over zijn fysiek, maar hij ziet er ook gewoon niet goed uit natuurlijk, hè.”

Marc-Marie suggereert vervolgens dat Bastiaan een alcoholist is. “Ja, maar hij is natuurlijk al die landen door getrokken. Hij slaapt slecht en ik heb het idee – maar goed, dat mag je natuurlijk nooit hardop zeggen – (begint opeens te fluisteren, red.) dat ie veel drinkt ook. Maar dat weet ik niet.”

Jan: “Dat zie je toch gebeuren?”

Marc-Marie: “Ja, dat denk ik ook wel dat je dat kunt zien.”

Jan: “Ze hebben bijna geen geld en hij moet bier hebben. Nou zeg, hou eens op met me.”

Marc-Marie: “Ja, dat is echt wel heel erg grappig, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Tooske Ragas reden om zich een beetje te schamen voor Bastiaan Ragas?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen