Luuk Ikink slaat terug naar Linda de Mol: ‘Wat een gemopper!’

Luuk Ikink slaat terug naar de gevallen tv-koningin Linda de Mol. Hij vindt ze wel héél erg negatief is geworden. “Het is al de vijfde column waarin ze flink aan het mopperen is geslagen.”

Linda de Mol en Luuk Ikink © RTL

Linda de Mol heeft in haar nieuwste column hard uitgehaald naar RTL Boulevard. Ze vindt dat het programma van Luuk Ikink een beetje treurig is en dat een van de redacteuren een ‘bespottelijke’ vraag heeft gesteld over haar tv-show Miljoenenjacht. De presentator heeft gisterenavond in zijn showrubriek gereageerd op Linda’s column.

Mopperende Linda

Het wordt een beetje een zeurende vrouw, vindt Luuk. “Het is al de vijfde column waarin ze flink aan het mopperen is geslagen. Als je ze er dan even bij haalt…”, zegt hij, waarna de covers van de laatste LINDA.-edities in beeld verschijnen.

Hij vervolgt: “In de 219-editie zat die comeback-column, in de 220-editie ging alles in het leven mis en is ze ingestort en vond ze het treurig dat het Nick & Simon-nieuws het beter deed dan andere verhalen, in 221 ziet ze op tegen de kerst en dat het pijnlijk en moeilijk is om optimistisch te blijven. Het is allemaal wel heel erg ‘down’.”

Op de hak

Linda poseert op de cover van de nieuwste LINDA.-foto met de kop: ‘Klaar met dat kutjaar’. Presentator Eddy Zoëy kondigt het item daarover cynisch aan in RTL Boulevard: “2022 is een somber jaar: jongeren wonen noodgedwongen nog bij hun ouders thuis, menig huishouden zit financieel klem en energieprijzen blijven de pan uit rijzen.”

Hij vervolgt: “Omdat stoken te prijzig is, warmen velen zich overdag op in warmtekamers bij het Leger des Heils en in bibliotheken, maar het kan altijd nog ellendiger. Althans, dat vindt Linda de Mol vooral zelf. Zo heeft zij ook een horrorjaar achter de rug en onthult ze dat ze helemaal klaar is met 2022. Nou, meid: wij ook.”

Rotjaar

Eddy vindt dat Linda kiest voor een wel heel negatieve cover. Hij vraagt aan Mandy Wielkens, de hoofdredacteur van LINDA. meiden die toevallig in de studio zit: “Is het zo dat Linda zelf met zo’n onderwerp komt, van: ‘We gaan het eens hebben over mensen die een rotjaar hebben gehad?’”

Hij vervolgt: “Of is het juist een onderwerp, denk je, dat aan wordt gedragen door Karin Swerink, waarbij Linda denkt: goed idee, ik ga erin mee, en wordt ze daar misschien ook weer een beetje een slachtoffer van? Snap je wat ik bedoel?”

Frisse moed

Mandy: “Als zij iets echt niet zou willen, dan gaat ze daar niet staan. Ik neem niet aan dat dit door haar strot is geduwd en ze dit móest doen. Wat ik ook erin las, is dat ze het ook wel echt wil afsluiten, dus ik verwacht ook dat hierna…”

Luuk: “Minder van die persoonlijke columns gaan komen op dit vlak, bedoel je?”

Mandy: “Nou, dat we nu weer door kunnen gaan in 2023 met frisse moed.”

Rob Goossens ziet al wel een kentering in Linda’s toon. “Ik dacht wel bij deze keer voor het eerst weer: de shag rokende Ma Flodder die woest om zich heen aan het maaien was, is wel in elk geval verleden tijd.”

‘Zo GEWELDIG!’

Bij Shownieuws, op de tv-zender van John de Mol, vinden ze de nieuwe column van Linda – hoe kan het ook anders – gewéldig. Privé-baas Evert Santegoeds, die op de late avond steevast transformeert in Mol-buikspreekpop: “Die column, ik moet zeggen, is wel weer buitengewoon geestig om te lezen, ondanks het verdriet.”

Hij vervolgt: “Het is werkelijk een héle leuke column! Van een afstand geschreven, wat meer humor erin. Linda is op de weg terug.”

Hoe zou het toch komen dat Linda alleen nog maar Shownieuws uitnodigt als ze een pr-praatje wil houden?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de negativiteit van Linda de Mol afstraalt op haar tijdschrift LINDA.?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen