‘Gerard Ekdom heeft bloedbonje met collega-dj, last van sterallures’

Gerard Ekdom en Rob van Someren, de grote sterren van Radio 10, kunnen elkaar niet luchten of zien. Althans, dat stelt radiofluisteraar Patrick Kicken. “Gerard heeft last van het VIP-syndroom.”

Rob van Someren en Gerard Ekdom © Radio 10

Het rommelt volgens Patrick Kicken bij de grootste radiozender van John de Mol, namelijk Radio 10. “Gerard Ekdom (ochtendshow Radio 10) en Rob van Someren (middagshow Radio 10) ontlopen elkaar, zwijgen elkaar dood en als de een bij een vergadering is dan meldt de ander zich af”, schrijft hij in zijn column voor Spreekbuis.

Sterallures

Het is funest voor een radiozender als de ochtend- en middagshow niet met elkaar samenwerken, zegt Patrick. “Nog erger is het als ze elkaar ontlopen of vermijden.”

De boosdoener is volgens hem Gerard, die zou lijden aan het ‘VIP-syndroom’. “Zeker sinds hij weer op tv is, is meneer opgestegen. (…) Meneer ziet zichzelf als ster met bijbehorende sterallures.”

‘Rob de grote ster’

Feitelijk gezien is Rob dé grote ster van Radio 10, vindt Patrick. “Hij ademt gewoon het 10 publiek en is de beste match met ze, niet dat nagemaakte stemgeluid van Gerard ‘botox en haarimplantaten’ Ekdom, woonachtig te Planeet Ekdom.”

De ochtendshow van Gerard is volgens hem echt voor verbetering vatbaar. “Veel te voorspelbaar.”

Kapitaalvernietiging

Er moet alles aan gedaan worden om Gerard en Rob weer op één lijn te krijgen, aldus Patrick. “Dit is killing voor je marktaandeel en je station: je ochtend- en middagshow horen constant naar elkaar te verwijzen.”

“Als de discjockeys onderling ook nog een koude oorlog uitvechten dan is het helemaal prijs. Kappen met die onzin! Anders is 10 dadelijk na 538 en Sky het volgende station dat naar de gallemiezen gaat. (…) Gevalletje kapitaalvernietiging van heb-ik-jou-daar.”

Tweet

De column van Patrick Kicken:

Reactie

Vanuit het kamp Radio 10 klinkt ontkenning:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen